Platforma wibrujaca- pliss o opinie :)

To jest Wasze forum.
Możecie tu zadawać pytania i wymieniać informacje z innymi Użytkownikami naszego serwisu.
Pisanie tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Moderatorzy: extreme, saba79

Platforma wibrujaca- pliss o opinie :)

Postprzez sroczka » Pn mar 08 2010, 14:57

Dziewczyny, chce sobie fundnać na Dzień Kobitek cos takiego:
http://www.mango.pl/fitness/mango_vibro_max?mail=on23
Pliss, jeśli macie z czyms takim do czynienia, lub Wasi znajomi i wiecie czy to coś dało, napiszcie... Zastanawiam sie czy w połaczeniu z dietą ten vibrator :wink: coś daje...
:eusa_think: :eusa_think:

Z góry dziękuje za opinie i Wasza pomoc :)
sroczka

Re: Platforma wibrujaca- pliss o opinie :)

Postprzez admisia » Pn mar 08 2010, 20:35

Też mam na to ochotę ale, kupiłam niedawno parządny stepper, zmieniłam dietę i schudłam ku wielkiemu zdziwieniu :lol: Brzuch mi sam zaczął znikać i baleroniki też :eusa_whistle: a karmię, więc jeść też muszę :D
Obrazek
Obrazek
Obrazek
admisia

Postprzez sroczka » Pn mar 08 2010, 20:38

Admisia je też cwicze, chodzę na basen, itp... Dietka też zmieniona, ale dodatkowo (w sumie mąż mnie namawia) na kupno tego czegoś ;)
Tylko na necie opinii b mało a jak sa to od osób które nigdy nie stosowały i nic konkretnego :/ Tylko tyle, ze za tanie, zeby miało działac :/ Bo podobno porządne platformy wibrujace to wydatek ok 50 tys złotych :twisted: :twisted: :twisted:
Ale nikt nie potrafi odpowiedzieć czym sie różni wibracja za tysiac zł a ta za 50.000 :roll:
sroczka

Postprzez admisia » Pn mar 08 2010, 20:57

Firmą???

Co do diety, to ja odstawiłam całkowicie słodycze, piję tylko wodę i jem warzywa i owoce, trochę mięsa. Naprawdę działa. Organizm jak ma za mało tego i tamtego to ciągnie z nas i w ten sposób się chudnie.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
admisia

Postprzez sroczka » Pn mar 08 2010, 21:07

Hihi, wiem :)
Też teraz zrezygnowałam z białego pieczywa na rzecz razowego chrupkiego, tzw papierowego ;)
Słodycze też ostro ogranczyłam, dużo za to owocków. Zupki jarzynkowe bez tłuszczu, chudy twaróg z pomidorkiem i takie tam ;)
Efektów po tygodniu nie widac, ale pewnie wszystko w swoim czasie ;)

Może jest ktoś na forum, kto stosował ta platformę??? :eusa_think: :eusa_think: :eusa_think:
sroczka

Postprzez mysiak » Wt mar 09 2010, 06:59

Ja odstawiam pieczywo, ziemniaki, sodycze -czyli zbędne weglowodany a tuszczy zjadam naprawde minimum.
Marchewke i buraki trzeba zajadac ostroznie bo maja bardzo duzo cukrów, tak samo owoce (max 2 dziennie)... nie polecam bananów i winogron bo to prawdziwa bomba kaloryczna.

Poki co waga leci na tydzien jakies 200-300 gram ale to i tak sukces...

Tez mam steper i chyba przestane wachac sie go uzyc :)

miego wtorku babeczki
mysiak

Postprzez Xenia » Cz mar 11 2010, 07:34

Sroczus -
co do sprzetu, to mysle, ze roznia sie jakoscia.
I nie wiem, jak w Pl z ta jakoscia jest w firmach wysylkowych, ale ja bym lepiej sie rozejrzala w sklepie sportowym;)
Ja nie wierze w zadny diety cud.Owszem, mozna zrzucic nawet i bardzo duzo kilogramow, trzymajac sie restrykcyjnie danej diety, ale co z tego, jak za jakis czas wroci sie do starych nawykow zywieniowych i wszystko wroci z nadwiazka??? Wiec takie rozwiazanie to tylko dla osob szalenie zdyscyplinowanych, ktore juz na zawsze planuje zdrowe odzywianie.
Ja sie tez odchudzam od czasu do czasu, jak sobie poszaleje i sie nie dopinam w ciuchy , to przechodze na pare tygodni na 1200 kcal i waga mi wraca do normy. Ale najwazniejszy jest ruch !!!!
Dobry steper (vide Admisia :D ), bieznia, orbiter...
Warto zainwestowac w drozszy sprzet, ma sie go na lata i naprawde dziala efektywnie! Trzeba tylko pogonic lenia i sie przemoc!!!
Ja jem stosunkowo duzo ziemniakow, ryzu, bananow i innych owocow, pije duzo sokow swiezo wyciskanych, jem pieczywo i nie mam problemow z waga. Jedynie jak sobie pofolguje ze slodyczami (kocham niestety ciasta, drozdzowki wszelkiej masci i czekoladki :twisted: ), to od razu waga mi idzie w gore...A - no i nie lacze ze soby weglowodynow z bialkami od lat. Wiec jak ziemniaki to tylko z warzywami, podobnie ryz, jak mieso to tez tylko z warzywami ...Mnie osobiscie bardzo to odpowiada 8)
Ale naprawde dziewczyny, ruch to podstawa! Jak nie macie czasu na silownie albo basen, to moze chociaz codziennie rano biegajcie. Albo co najmniej 45 min cwiczcie w w domu. I zobaczycie, ze kiloski zaczna spadac i co najwazniejsze - nie bedzie efektu jo-jo :D
Obrazek
Benjamin 05.12.2004 * 29 tc
Kruszynka 15.12.2005 * 10 tc
Aniolinek 15.09.2007 * 8 tc

Obrazek
Obrazek

Obrazek Obrazek
A kto wie czy za rogiem nie stoją Anioł z Bogiem
i warto mieć marzenia, by czekać ich spełnienia..
Xenia

Powrót do Forum ogólne