zależy na jaką...w aukcji jest taka na 5cm to jest maleńka...na taką standardową duża to jest .http://www.allegro.pl/item574490343_for ... ienca.html Ja robiłam w korytkach (keksówkach) ,w 2 http://www.allegro.pl/item571851956_for ... akosc.htmlOLA111 napisał(a):a na taka foremke do babki z "dziurka" wiesz jakas?to polowa porcji pewnie?...
a ile masz tych foremek? bo jak 1 na 5cm średnica to ja bym zrobiła chyba z 1/4 porcjiOLA111 napisał(a):no to pewnie z polowy porcji
sprobuje dzis
AgaO. napisał(a):Robiłam dzisiaj, ale wyszedł mi zakalec, pewnie dlatego, że za bardzo się "przykładałam", albo przez @, ale i tak nie ma już pół blachy, naprawdę bardzo smaczne, nawet z zakalcem
sylwus napisał(a):Ją się robi bez masła, margaryny...??
Na drugi dzień również jest taka smaczna?
Powrót do Dieta, kulinaria i przepisy
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 37 gości