Wasze rady i przepisy. Jak dobrze zjeść i nie przytyć
Pisanie tylko dla zarejestrowanych użytkowników!
Moderatorzy: extreme, saba79
przez Egi-25 » Cz lis 17 2005, 14:06
Mam glówkę kapusty modrej. Wiem , że ją trzeba poszatkować i gotować podobnie jak bigos, bo chodzi mi o taką zasmażaną do obiadu.
Wiem też że na pewno potrzebny jest ocet , ale co dalej ........?
Może któraś z Was ma jakiś fajowski przepis na modrą kapustę.
-
Egi-25
-
- Posty: 2055
- Dołączył(a): Pt paź 07 2005, 00:00
- Lokalizacja: z antresoli :)
przez Egi-25 » Cz lis 17 2005, 14:12
Tak się sama zakręcilam , że nie zauważylam , że parę linków niżej zadano takie samo pytanie.
Poczytalam poczytalam i mam już przepis :)
Pozdrawiam
-
Egi-25
-
- Posty: 2055
- Dołączył(a): Pt paź 07 2005, 00:00
- Lokalizacja: z antresoli :)
przez Gość » Cz gru 08 2005, 20:03
:lol:
-
Gość
-
Powrót do Dieta, kulinaria i przepisy
Kto przegląda forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 26 gości