Kapusta modra

Wasze rady i przepisy. Jak dobrze zjeść i nie przytyć :-)
Pisanie tylko dla zarejestrowanych użytkowników!

Moderatorzy: extreme, saba79

Kapusta modra

Postprzez Egi-25 » Cz lis 17 2005, 14:06

Mam glówkę kapusty modrej. Wiem , że ją trzeba poszatkować i gotować podobnie jak bigos, bo chodzi mi o taką zasmażaną do obiadu.
Wiem też że na pewno potrzebny jest ocet , ale co dalej ........?
Może któraś z Was ma jakiś fajowski przepis na modrą kapustę.
Avatar użytkownika
Egi-25
 
Posty: 2055
Dołączył(a): Pt paź 07 2005, 00:00
Lokalizacja: z antresoli :)

Postprzez Egi-25 » Cz lis 17 2005, 14:12

Tak się sama zakręcilam , że nie zauważylam , że parę linków niżej zadano takie samo pytanie.
Poczytalam poczytalam i mam już przepis :)
Pozdrawiam
Avatar użytkownika
Egi-25
 
Posty: 2055
Dołączył(a): Pt paź 07 2005, 00:00
Lokalizacja: z antresoli :)

Postprzez Gość » Cz gru 08 2005, 20:03

:lol:
Gość
 


Powrót do Dieta, kulinaria i przepisy

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 11 gości