Tessi napisał(a):Podłączam się pod pytanie:-)
Milda Dla Ciebie czy dla Hubika? :-)
Vilemoo napisał(a):Ja wypróbowałam kilkanaście przepisów zanim trafiłam na ten!!!
jak dla mnie podstawa to woda mineralna gazowana!! :lol:
RenataOslo napisał(a):Ja gdzieś kiedyś wyczytałam, że do wypieku chrupiących gofrów musi być "mocna" gofrownica, tzn musi mieć dużo wat, "słaba" nawet przy dobrym przepisie wypiecze TYLKO NALEŚNIKI.
Vilemoo napisał(a):Ja wypróbowałam kilkanaście przepisów zanim trafiłam na ten!!!
jak dla mnie podstawa to woda mineralna gazowana!! :lol:
RenataOslo napisał(a):Ja gdzieś kiedyś wyczytałam, że do wypieku chrupiących gofrów musi być "mocna" gofrownica, tzn musi mieć dużo wat, "słaba" nawet przy dobrym przepisie wypiecze TYLKO NALEŚNIKI.
Dziubala napisał(a):Aż poszłam sprawdzić jaką mam gofrownicę :wink: . Ma 1000W, pewnie dlatego nie robi chrupkich gofrów :roll:
milda2 napisał(a):Dziubala napisał(a):Aż poszłam sprawdzić jaką mam gofrownicę :wink: . Ma 1000W, pewnie dlatego nie robi chrupkich gofrów :roll:
taka moc wydaje mi sie juz dobra - moze tez mialas zły przepis ;)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 110 gości